Kopersbegeleiding

13 woningen Herenhuizen

Plaats

Zeewolde

Opdrachtgever

Klompenburg Bouw

Periode

2017-2018

Herenhuizen, het middelpunt van Nederland

Welke brochure of magazine je ook openslaat waarin een artikel staat geschreven over Zeewolde, het gaat allemaal over hetzelfde: water, groen en ruimte. Of over Zeewolde als het middelpunt van Nederland.
Om deze feiten kunnen we niet heen. Als u Zeewolde niet kent, neem dan eens een kijkje in deze gemeente. Zeewolde heeft voor iedereen genoeg te bieden. Een leuk centrum, goede voorzieningen, diverse sportverenigingen, twee golfbanen. Eigenlijk te veel om op te noemen. De situatie en de verschillende woningtypes. Als vanzelfsprekend wisselen vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en patiowoningen elkaar af. Daarmee wordt een bijzonder speelse structuur gecreëerd. De woningen in Parkkwartier Zuid zijn dus zeer verschillend maar hebben ook veel gemeen. Ze zijn consequent gegroepeerd rond open ruimtes en gericht op het water en het groen.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters