Kopersbegeleiding

29 appartementen Het Badhuis

Plaats

Hengelo

Opdrachtgever

Kormelink

Periode

2019-2022

Het Badhuis, maakt het leven aangenamer

Wonen op een toplocatie als het Badhuis maakt het leven aangenamer. De ochtend beginnen met een vers broodje van de bakker om de hoek, voor de lunch een vers visje van Kötter halen en ’s avonds naar de schouwburg of Poppodium Metropool om daarna af te sluiten op het terras. Vroeg de opbouw van de markt op woensdag en zaterdag meemaken. Van de reuring in de stad intens genieten en ’s middags een boekje lezen met een prachtig uitzicht op de achtergrond. Genieten van je toplocatie is ook ‘s avonds uit eten gaan in de fraaie binnentuin van Intenzo en op het terras bij Stravinsky even naborrelen en dan lopend naar huis kunnen. Het weidse uitzicht vanuit het appartement zul je als ongekend groen ervaren.
Dat nodigt ook uit om de fraaie natuur rondom Hengelo fietsend te ontdekken. De Twickelse bossen bij Delden of de bossen rond het Lonnekermeer richting Oldenzaal liggen op korte afstand van het Badhuis. Waar je in een buitenwijk wellicht twee auto’s nodig hebt, kun je in veel gevallen op de Badhuislocatie met één auto toe. Immers, alle winkelvoorzieningen liggen op loopafstand en het openbaar vervoer is rondom aanwezig. De locatie kent niet alleen gemak, maar kan ook de kosten besparen van een tweede auto.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters