Het appartementencomplex Het Badhuis heeft zijn hoogste punt bereikt

Het Badhuis in Hengelo: zeker geen standaard werk, maar wel een prachtig project waarvoor wij de kopers begeleiden naar hun droomwoning.

Het project Het Badhuis

Tientallen jaren was deze locatie een verpauperde entree naar de binnenstad. Het ingestorte Badhuis en de afgebladderde Dr. Ariënsschool, beide monumenten, het was een hoofdpijndossier voor alle betrokkenen.

Domain Vastgoed pakte als betrokken inwoner van Hengelo de handschoen op en kocht beide panden. Samen zijn er plannen ontwikkeld om de twee monumenten van nieuwe, haalbare functies te voorzien, die aansluiten bij de actuele behoeftes van de stad.

Binnenkort betrekken de eerste bewoners hun loftappartement in de Dr. Ariënsschool. Het hoogste punt van het appartementencomplex Het Badhuis is reeds bereikt en volgend jaar zullen ook de toekomstige bewoners van het Badhuis hun appartement betrekken. Dan wordt ook het park aangelegd en krijgt de beek een make-over. Waar vroeger het verlaten, voormalig poppodium Metropool stond, kun je straks een mooie wandeling maken aan de rand van het centrum.

Kopers wensen

Wij begeleiden de kopers vanaf het zetten van de handtekening tot aan de oplevering van hun appartement. Als woonadviseur kijken wij samen met de kopers, welke keuzemogelijkheden uitvoerbaar zijn voor hun appartement. Via een digitaal portaal, Huisinfo, worden de bewoners geïnformeerd over hun keuzes en stand van de bouwwerkzaamheden. De kopers kunnen op deze manier, ten allen tijde, bij de gegevens van hun nieuwe woning.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.