Kopersbegeleiding

38 woningen Kader Negen

Plaats

Groningen

Opdrachtgever

Goossen te Pas Bouw

Periode

2020-2022

Kader Negen, meer dan wonen alleen

Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-een-kapwoningen of de slim ingedeelde rijwoningen van Kader Negen.

Beleef het comfort van deze duurzaam gebouwde nieuwbouwwoningen in de Groenewei in Meerstad, het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. In Meerstad kan het allemaal, want je woont er midden in de natuur met de bruisende binnenstad van Groningen om de hoek.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters