We zijn zakelijk als het moet en persoonlijk als het kan

Wát we voor je kunnen doen is je al wel bekend. Over hóe we het doen vertellen we je graag meer, omdat we daarin anders zijn dan anderen.

Home4U slaat de brug tussen aannemer, ontwikkelaar, woningbouwcorporatie en de koper of huurder bij de kopers- en bewonersbegeleiding. Daarnaast ondersteunen we eigenaren bij het opzetten of beheren van de vereniging van eigenaren. Wat we ook doen: we houden altijd het belang van alle partijen in het oog.

Het voordeel van een groot netwerk

Home4U is opgericht door Coen Kienhuis, directeur van Kienhuis Bouwmanagement. Hij is een ervaren speler in de bouw, met een groot netwerk en een betrokken achterban. En daar maakt Home4U natuurlijk ook gebruik van. Welke expertise je ook nodig hebt: Home4U levert het.

Meer weten? Bel 0546 451 700

Continuïteit en flexibiliteit

Home4U werkt met een vast team van vijf medewerkers. Daarnaast schakelen we onze flexibele krachten in als hun expertise nodig is. We zijn goed op de hoogte van elkaars projecten, dus valt er onverhoopt iemand uit, dan neemt een collega het over. En als het project groter wordt dan verwacht, dan schalen we moeiteloos op.

Communicatie staat voorop

Wij spreken de taal van de aannemers en bouwers, maar we weten ook precies wat er bij kopers speelt. We zijn duidelijk, transparant en direct, maar we begrijpen ook dat kopen en kiezen gebaseerd is op emotie. We zijn zakelijk als het moet en persoonlijk als het kan. Als verbindende schakel zien we het als onze taak om twee partijen (met soms tegengestelde belangen) tevreden te stellen. En juist dát maakt ons werk zo leuk.

Een professionele uitstraling wekt vertrouwen

Home4U beschikt over een eigen kantoor, waar we onze klanten en de kopers graag ontvangen. Die
professionele uitstraling geeft de kopers het vertrouwen dat ze met een solide partij te maken hebben.