Kopersbegeleiding

90 appartementen Gemeentehuis Almelo

Plaats

Almelo

Opdrachtgever

BPD, Goossen te Pas Bouw
en de Schagen Groep

Periode

2019-2022

Gemeentehuis Almelo, een nieuw leven

Het voormalige gemeentehuis in hartje Almelo krijgt een nieuw leven, hier zullen namelijk 90 appartementen, lofts en stadswoningen ontwikkeld worden. Maar dat is nog niet alles! Dit fonkelnieuwe Stads-Huis is meer dan alleen wonen. Dankzij alle unieke faciliteiten welke het gebouw biedt kunnen we dit concept het best omschrijven als “Ontspannen door ontzorgen”. Eén ding staat vast: de kersverse bewoners van de koop- en huurappartementen zal het op deze nieuwe woonplek aan helemaal niets ontbreken.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters