Kopersbegeleiding

30 appartementen De Bascule

Plaats

Almelo

Opdrachtgever

Woningcorporatie St. Joseph

Periode

2008-2009

De Bascule, het beste uit twee werelden

Aan de oevers van het Almelo-Norhorn kanaal en de rand van het landgoed Huize Almelo vindt u het luxueuze appartementengebouw De Bascule. Wonen in De Bascule brengt het beste uit twee werelden samen. Leven in een echte stad met alle voorzieningen binnen handbereik en genieten van de prachtige en rustige natuur. Met recht het mooiste plekje van Almelo. De Bascule heeft een stoere uitstraling
en een indrukwekkende hoogte van 8 verdiepingen. Door de fraaie architectonische uitstraling, het niveau van afwerking en de zeer ruime plattegronden van de koopappartementen maken dat dit gebouw zich
tot de top van de woningmarkt mag rekenen. Er is keuze uit 5 verschillende soorten appartementen en uitstekende parkeergelegenheid.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters