Bewonersbegeleiding

30 huurappartementen Entree Eekmaat

Plaats

Enschede

Opdrachtgever

Woningcorporatie Domijn

Periode

2008-2009

Entree Eekmaat, het voorportaal van Enschede

Voor dit nieuwe appartementencomplex in Enschede is een prachtige locatie gekozen, die het gebouw bij voorbaat al bijzonder maakt. Een gebouw op deze plek is het voorportaal van de stad Enschede en een entree voor de wijk ‘De Eekmaat’. Een plek voor een opvallend en eigentijds gebouw.

Het gebouw heeft een sculpturale vorm en een stoere uitdrukking. In het ontwerp is gekozen voor een royale entree en ruime appartementen. In sommige gevallen hebben die een ronde vorm, wat de beleving ten goede komt en een ruime woonkamer oplevert. Het zijn flexibele plattegronden,waarin u zelf kunt kiezen voor één grote of verschillende kamers. Het complex wordt geheel gerealiseerd met duurzame materialen. Er is gekozen voor donkere, glimmende bakstenen om het complex een waardige uitstraling te geven. Ondanks de stevige uitstraling is het gebouw absoluut niet gesloten. Grote glasvlakken bieden uitzicht en reflecteren het zonlicht en de hemel. Zo schittert het gebouw in zijn omgeving. Entree Eekmaat biedt alle ruimte voor wonen met karakter.Wonen in Entree Eekmaat is bijzonder thuiskomen.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters