Kopersbegeleiding

8 woningen Nieuw Gelle

Plaats

Meddo

Opdrachtgever

Klaassen Groep

Periode

2019-2020

Nieuw Gelle, nauw verbonden

Het bouwproject Nieuw Gelle verrijst in het pittoreske Meddo (in vroegere tijden Gelle genaamd). Prachtig gelegen tussen Winterswijk, Groenlo en de Duitse grens en omlijst door het typische Achterhoeks coulisselandschap.

Met de naam Nieuw Gelle wordt vastgehouden aan oerbeginselen die hebben geleid tot het vertrouwde,
het karakteristieke en het eigene van Meddo, haar gemeenschap en omgeving. De toevoeging Nieuw werpt de blik naar voren zonder ‘het eigene’ te verliezen. De actieve gemeenschap van Meddo voelt zich nauw verbonden met de unieke omgeving waarin zij woont en leeft. De inwoners bewaken met gezamenlijke initiatieven de leefbaarheid en de dorpsbelangen in de meest ruime zin.

Kom binnen bij Home4U

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

© 2023 Home4U | Privacyverklaring | website Bureau Peters